Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων αναλαμβάνουν αντιμετώπιση εσωτερικού εχθρού

Posted on 30 Ἰανουάριος 2013

0


Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων αναλαμβάνουν αντιμετώπιση εσωτερικού εχθρού

Posted by jonnybandroul on 30/01/2013

Posted in: Αντιπληροφόρηση,Αντιρατσιστικό Κίνημα,Αντιφασιστική Δράση,Αναδημοσιεύσεις,Κρατική Καταστολή,Στράτευση. Tagged: .


Όλα πλέον δείχνουν ότι το ελληνικό αστικό κατεστημένο, που αντιμετωπίζει τεράστια πολιτικά και οικονομικά προβλήματα, έχοντας οδηγήσει τον κόσμο της εργασίας στη Πτώχευση και στη δουλοποίηση, επιχειρεί να προβάλλει ως νέα Μεγάλη Ιδέα, την Ανακήρυξη ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, σπέρνοντας ψευδαισθήσεις περιορισμού των λαϊκών βαρών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του ελληνικού ενεργειακού λόμπι, των ξένων πολυεθνικών και των δανειστών.
Αντικειμενικά επιλέγει την σύγκρουση με την Τουρκία, μεγάλη ανταγωνίστρια στην περιοχή, έχοντας ως επίδικο της σύγκρουσης τους, ελληνική και τουρική αστική τάξη, τον έλεγχο της ΑνατολικΉς Μεσογείου.

Για να φτάσει όμως εκεί το ελληνικό κατεστημένο πρέπει να κάνει επίδειξη πυγμής στο εργατικό κίνημα απαγορεύοντας τις απεργίες, να διαλύσει το Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις-για αυτό και η ΕΔΕ που διέταξε ο ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος κατά των στρατιωτικών επικεφαλής του ΣΥΣΜΕΔ, να προβάλλουν την ανάγκη «εθνικής ενότητας» και αγοράς όπλων, να καθυποτάξουν τη μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα στη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Η σκλήρυνση της γραμμής του Α.Σαμαρά κατά των μειονοτικών πληθυσμών, έχοντας την Ανοχή Βενιζέλου-Κουβέλη και την πλήρη στήριξη του Καμμένου-Χρυσής Αυγής, προβλέπει την οργανική ένταξη των νεοαναζιστικών δολοφονικών ορδών στην επιχείρηση άσκησης κρατικής τρομοκρατίας ενάντια τους. Ήδη το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνεται η τραμπούκικη δράση της Χρυσής Αυγής κατά μουσουλμάνων πολιτών, τζαμιών και πολιτικών συλλόγων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η επίθεση φασιστών κατά του Τούρκου πρόξενου.

Όλες αυτές οι εξελίξεις, που όσοι έχουν μείνει έστω και ελάχιστα στην περιοχή, γνωρίζουν ότι δε μπορούν να γίνουν χωρίς την συνεννόηση με την ΕΥΠ και την Κρατική Ασφάλεια, αποκαλύπτουν την οργανωμένη παρέμβαση των φασιστικών συμμοριών, που εντάσσονται σε κρατικό σχέδιο, έστω και αν κάποιες στιγμές καταγράφονται και νεοναζιστικές παρεκτροπές. Αυτή φαίνεται να είναι η απάντηση του ελληνικού κράτους, δια των φασιστών αντιπροσώπων του, στις εξίσου απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες του τουρκικού προξενείου.
Και ενώ οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί στενάζουν κάτω από το ελληνικό κράτος, το συντηρητικό τους κατεστημένο, την ΕΥΠ-ΜΙΤ και τον Τούρκο πρόξενο, μια νεά δύναμη δείχνει εδώ και καιρό ότι αναλαμβάνει σαφή κατασταλτικό ρόλο ενάντια τους. Πρόκειται για τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που εδώ κια χρόνια πραγματοποιούν τις μεγάλες τους ασκήσεις στη Θράκη στέλνοντας μήνυμα εκφοβισμού στους γηγενείς αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τρομοκρατικής τους δράσης είναι το σενάριο της πρόσφατης άσκησης τους: αντιανταρτικές αποστολές ήταν το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-201\2013 στην ορεινή Θράκη!
Η αντιμετώπιση ανταρτών που προέρχονται από τον γηγενή πληθυσμό και προβαίνουν σε ενέργειες υπονόμευσης των επιχειρησικών δυνατοτήτων των συμβατικών δυνάμεων με την διενέργεια σαμποτάζ και προσβολής στρατηγικών στόχων, αναφέρουν γνωστά ακραία εθνικιστικά και μιλιταριστικά μέσα..Το τμήμα που ασκήθηκε ήταν 42 αντρών (ΛΕΦΕΔ από Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Ξάνθη και την Κομοτηνή), μαζί με την απεικόνιση σύνολο 49 άτομα.

Και ως γνωστόν οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων κατευθύνονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εξάλλου ποιος ξεχνά ότι «μόλις εδώ και τρία χρόνια στην προωθημένη επιχειρησιακή εκπαίδευση του νέου στρατοπέδου ειδικών δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης, κατόπιν εντολής του πρώην Α/ΓΕΣ και μετέπειτα υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου, εντάχθηκε στο αντικείμενο η αντιμετώπιση ανταρτών, όχ μόνο στην Θράκη, αλλά και σε ολόκληρη της Μακεδονία και Ήπειρο.
Μάλιστα ο τότε Α/ΓΕΣ είχε δηλώσει ότι ”Έχω 15.000 FN που ζητάνε ψυχωμένα κι εκπαιδευμένα χέρια για να τα κρατήσουν σε τέτοιες αποστολές” εννοώντας τους εφέδρους των ειδικών δυνάμεων!

Εμείς απαιτούμε να διαλυθούν τώρα οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής.
Να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των μειονοτικών πληθυσμών, ο μόνος τρόπος για να αποτινάξουν το συντηρητικό κατεστημένο που ασκεί ασφυκτικό έλεγχο και να σταματήσουν οι έξωθεν παρεμβάσεις.
Να τους σταματήσουμε. Να μπλοκάρουμε τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Άμεση έξοδο από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε.
Ούτε ένα ευρώ για εξοπλισμούς. Να δοθούν λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες.
 Όχι στην Ανακήρυξη ΑΟΖ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

From:
By selana019
Posted in: Uncategorized