Η λαϊκή απόγνωση .. στις λαϊκές αγορές

Posted on 30 Ἀπρίλιος 2014

0


Η λαϊκή απόγνωση .. στις λαϊκές αγορές

 

Δημοσιεύθηκε στις 30 Απρ 2014

Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Ατέλειωτες ουρές από ανέργους, αστέγους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανθρώπους που το «success story» της κυβέρνησης κοινωνικής καταστροφής Σαμαρά-Βενιζέλου, τους έχει οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση προσπαθούν να προμηθευτούν δωρεάν λίγα οπωροκηπευτικά και λαχανικά.
Είναι ένα βίντεο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η καλύτερη οικονομική ανάλυση, απάντηση στα κυβερνητικά και προπαγανδιστικά μιντιακά παπαγαλάκια. Αντε, να προσπαθήσει κανείς απ’ τα κυβερνητικά φερέφωνα, να πείσει τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν σήμερα σε 7 λαϊκές αγορές μήπως και ξεγελάσουν προσωρινά την πείνα τους ότι πρέπει να πανηγυρίζουν για το ότι η Ελλάδα βγήκε στις αγορές και έχει «πρωτογενές πλεόνασμα».

Σημειωτέον ότι οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών μοίρασαν δωρεάν τα τρόφιμα σαν αντίδραση στο νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή με τον τίτλο «Για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος» και με το οποίο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για το σταδιακό εκτοπισμό από τις λαϊκές αγορές των ανθρώπων του μεροκάματου, προς όφελος φυσικά των μεγάλων σούπερ μάρκετ.

 
πηγή:
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

 σχὀλιο:


 ¨Αραγε πόσοι συμπολίτες μας από αυτούς που περιμένουν να πάρουν τη σακκούλα με τα ζαρζαβατικά είναι 

αμετανόητοι ψηφοφόροι και γιουσουφάκια των κομμάτων και των επιχειρηματιών;.

 

Posted in: Uncategorized