Οι Γερμανοί ξανάρχονται αποκαθιστώντας τους «μπαταχτσήδες» Έλληνες

Posted on 3 Ἀπρίλιος 2015

0


Οι Γερμανοί ξανάρχονται αποκαθιστώντας τους «μπαταχτσήδες» Έλληνες

Νέα εκπομπή

Μετά την εκπομπή που δικαιώνει την Ελλάδα για τις αποζημιώσεις του Διστόμου, οι Γερμανοί φιλέλληνες – πλακατζήδες του ZDF ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά αποκαθιστούν την τιμή του Έλληνα μπαταχτσή, στέλνοντας το μήνυμα ότι ενώ οι Γερμανοί λοιδορούν τους Έλληνες για τα χρέη τους, εκείνοι  πληρώνουν κανονικά.

Οι δύο παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής «Die Anstalt» παίρνουν αυτή τη φορά το ρόλο του «καλού» και του «κακού» Γερμανού απέναντι στην Ελλάδα.

Αρχικά ο «κακός» Γερμανός εμφανίζεται να αποσύρει τα χρήματα του από ένα χρηματοκιβώτιο καθώς όπως λέει διάβασε στην Bild πως έτσι πρέπει να κάνει πριν του τα ξοδέψουν οι «αχόρταγοι τζατζικο-Έλληνες». Ο «καλός Γερμανός» ενημερώνει τον αγχωμένο «κακό» ότι η οικονομική κρίση δεν έχει κοστίσει στον Γερμανό φορολογούμενο απολύτως τίποτα.

Όταν λοιπόν ο κακός και κακώς πληροφορημένος διερωτάται αν όλα αυτά τα χρόνια τσαντιζόταν τζάμπα, ο καλός του απαντάει… τζάμπα. Εκείνος όμως δεν το βάζει κάτω και λέει πως εκείνος πληρώνει συνέχεια για τους Έλληνες κι αυτοί τον βρίζουν κι από πάνω.

«Δεν πληρώνετε! Δανείζετε!» τον διορθώνει ο καλός, όταν ο δεύτερος κάνει λόγο για πακέτα βοήθειας. Τότε ο «συνήγορος των Ελλήνων» κι όχι του διαβόλου, του αντιστρέφει την ερώτηση και ρωτά τον διαμαρτυρόμενο Γερμανό αν όταν η τράπεζα του δανείζει κάποιο ποσό προκειμένου να πάρει ένα σπίτι, του παρέχει πακέτο βοήθειας. «Όχι» λέει τότε ο δεύτερος προτάσσοντας το επιχείρημα της πληρωμής τόκων. Η απάντηση που λαμβάνει μάλλον δεν είναι ότι περιμένει, καθώς ο υπερασπιστής της Ελλάδας των ενημερώνει πως η χώρα μας έχει αποπληρώσει ήδη 360 εκατ. ευρώ σε φόρους, καθιστώντας την Γερμανία νικητή της κρίσης.

Δείτε το βίντεο:  εδώ   | TVXS – TV Χωρίς Σύνοραhttp://tvxs.gr/news/ellada/oi-germanoi-filellines-ksanaxtypoyn-apokathistontas-toys-mpataktsides-ellines

Posted in: Uncategorized