Σταυροκοπήματα στο προαύλιο.

Posted on 9 Σεπτεμβρίου 2016

0


Σταυροκοπήματα στο προαύλιο. 
 
 
 
 

Όταν, λοιπόν, ο “υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων” της φαιορόζ κυβέρνησης μουρμουρίζει ότι η πρωϊνή προσευχή στα σχολεία μπορεί να είναι και προαιρετική, είναι σαν να λέει ότι ο χριστιανικός σαδομαζοχισμός + προσηλυτισμός μπορεί να είναι “προαιρετικός”…. Αν το αποφασίσουν οι νταβάδες της νεολαίας (δάσκαλοι / καθηγητές) ο.κ.
Είναι μια στάση πολύ πιο δειλή, πολύ πιο συμβιβαστική, πολύ πιο δουλική απ’ την απόφαση του (καταραμένου!) Σημίτη να σταματήσει η αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες. Γιατί εκείνος (ο καταραμένος…) το άντεχε να αναμετρηθεί με ένα Σύνταγμα γεμάτο με χιλιάδες μέλη της “συμμορίας με τα μαύρα” – και με 2 μύρια υπογραφές τους κατά της “επίθεσης στο έθνος”. Ενώ οι τωρινοί, οι ευλογημένοι, όχι να το κάνουν κάτι τέτοιο αλλά ούτε να το διανοηθούν δεν μπορούν.
Το πάνε, λοιπόν, “λάου λάου”, σαν εσωκομματικό φραξιονισμό. Ίσα για να ταΐσουν τους οπαδούς του κυβερνητικού συνεταίρου τους “να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους” μέσα στα σχολεία.
Και όχι μόνον αυτούς άλλωστε. Πρωϊνή προσευχή; Ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι ο εθισμός στο συμβολικό (και ασυνείδητο) αυτομαστίγωμα μέσω σταυροκοπήματος, θα βγάλει σίγουρα μερικά καθάρματα αργότερα…

 

πηγή:

 

 

http://www.sarajevomag.gr/index.html

Advertisements
Posted in: Uncategorized