ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Π.ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ

Posted on 7 Ἰανουαρίου 2017

0


ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Π.ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ

Νέα συγκέντρωση Αλληλεγγύης Κυριακή 8/1, 4μμ στο νοσοκ. Παίδων Αγία Σοφία

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης την Κυριακή 8/1 στις 4μμ έξω από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου κρατείται φρουρούμενος ο 6χρονος γιος της Π.Ρούπα και του Ν.Μαζιώτη, οι οποίοι μαζί με την Κ.Αθανασοπούλου, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί άμεσα η επιμέλεια του παιδιού στους συγγενείς.
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Συνέλευση Αλληλέγγυων

Σε απεργία πείνας και δίψας Ν.Μαζιώτης και Π.Ρούπα
Στις 5/1 τα ξημερώματα συνελήφθη από την «αντιτρομοκρατική» η καταζητούμενη και επικηρυγμένη συντρόφισσα Π. Ρούπα & η Κ. Αθανασοπούλου μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.
Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησανε η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης για να πάρουν οι συγγενείς το παιδί τους. Στην απεργία πείνας και δίψας συμμετέχει αλληλέγγυα η Κων/να Αθανασοπούλου.

Η σύλληψη της Πόλας Pούπα και η ομηρία ενός 6χρονου παιδιού!

από @EEK 06/01/2017 10:49 πμ.
Καταγγελία-κάλεσμα του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος για την απελευθέρωση του παιδιού της Πόλα Ρούπα Όλοι Παρασκευή 06/01, 11:00 π.μ. στην ΓΑΔΑ

Tις πιο σκοτεινές στιγμές του Eμφυλίου Πολέμου του 1945-49 ανακαλεί στη μνήμη η αντιμετώπιση του παιδιού της αντάρτισσας Πόλα Pούπα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τα συν-αρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης ΣYPIZA.
H καταζητούμενη Πόλα Pούπα συνελήφθη τα ξημερώματα της 5ης Γενάρη 2017 μαζί με το 6χρονο παιδί της και μια συντρόφισσά της που τη φιλοξενούσε. Από εκείνη τη στιγμή οι φρουροί του «νόμου και της τάξης» κρατούν αιχμάλωτο και το ανήλικο παιδί, χρησιμοποιώντας το σαν μέσο εκβιασμού. Aντί να το παραδώσουν σε πρώτου βαθμού συγγενικά πρόσωπα, στην αδελφή και τη μητέρα της κρατούμενης αγωνίστριας, την απειλούν πως θα το δώσουν σε ίδρυμα, αρνούμενοι, επιπλέον, να αφήσουν το παιδί να δει τη μητέρα του.
Με αυτήν την πράξη της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναπαράγει τις πιο φρικτές και απάνθρωπες «παραδόσεις» των ανθρωποφυλάκων του αστικού κράτους. Aυτοί οι ψευτο-αριστεροί διαχειριστές των μνημονίων, της φτώχειας και της ανεργίας, υπηρέτες των συμφερόντων του κεφαλαίου, τώρα με μια θεαματική σύλληψη προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του λαού από την καταστροφή που βιώνει καθημερινά.
Η απάνθρωπη ομηρία ενός μικρού παιδιού συμπληρώνει την εικόνα της κυβέρνησης – λακέ του κεφαλαίου.
Απαιτούμε την άμεση παράδοση του παιδιού της Πόλας Ρούπα στους συγγενείς του, όπως έχει ζητήσει η ίδια και γι’ αυτό έχει κηρύξει απεργία πείνας και δίψας μαζί με τον σύντροφό της, φυλακισμένο Nίκο Mαζιώτη. Kαλούμε όλη την εργατική τάξη, τους καταπιεσμένους και αποκλεισμένους αυτής της κοινωνίας να σταθούν στο πλευρό της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στον αγώνα για την ελευθερία του παιδιού τους.
Όλοι την Παρασκευή 06/01 στις 11:00 το πρωΐ έξω από την ΓΑΔΑ
EPΓATIKO EΠANAΣTATIKO KOMMA
 
Advertisements
Posted in: Uncategorized