Η Αιώνια Εκκρεμότητα

Posted on 12 Μαρτίου 2017

0


Η Αιώνια Εκκρεμότητα

Από τον Νώντα Κούκα

Μη – Λήψη – Επιλογής

Στο ορατό σύμπαν, όπου δεσπόζει η <ανόητη> πληροφορία (: ούτε αληθές ούτε ψευδές), ασφαλώς κυριαρχεί – ως εκ τούτου – η παντοτινή εκκρεμότητα. Αυτό σημαίνει ότι: φαίνεται να μην αρχίζει τίποτε- και να μην τελειώνει τίποτε. Την αέναη τούτη εκκρεμότητα έχουμε μάθει να την αποκαλούμε <αιωνιότητα>. Αρα, η αιωνιότητα μπορεί να οριστεί ισοδύναμα ως μη-λήψη-επιλογής. Δηλαδή πάντα  εκκρεμεί η σωστή επιλογή του κατάλληλου συνειδησιακού q-bit, που θα στρέψει οριστικά το ορατό σύμπαν της <ανοησίας> προς το αόρατο σύμπαν της αλήθειας.

Αβίαστα λοιπόν συνάγεται πως ό,τι ονομάζουμε <ιστορία> δεν είναι παρά η αφήγηση αυτής της παραμόνιμης εκκρεμότητας. Κοντολογίς  η ιστορία αποτελεί το ενδιαίτημα, όπου στεγάζεται η διήγηση της αιώνιας ανοησίας που διέπει (προς το παρόν, ελπίζουμε;) το ορατό συμμετοχικό σύμπαν. Αίφνης, μία απολύτως εύστοχη επιλογή θα μπορούσε να διακόψει την παροχέτευση του <όχι> (δηλαδή, του ψεύδους και της ανοησίας) και να ξεχυνόταν σαν χείμαρρος το <ναι> της αλήθειας και του νοήματος.

Κάτι τέτοιο αυτομάτως θα σταματούσε την αυθαίρετη διήγηση του ιστορικού ψεύδους και θα επέτρεπε την αν-ιστορική αναγέννηση του όντως όντος και την επανεκκίνηση μίας υπερ-ιστορικής ανθρωπότητας.

πηγή:

 

https://iamarevi.wordpress.com/2017/03/09/%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/

Advertisements
Posted in: Uncategorized