«Άκου πως μεταλλάσσεται μια είδηση»

Posted on 26 Φεβρουάριος 2020

0


«Άκου πως μεταλλάσσεται μια είδηση»
[ ARTI news 
Από Dimitris Soultas

“Άκου λοιπόν πως “μεταλλάσσεται” μια είδηση:

Αρχικά βγαίνει ως “άγνωστοι επιτέθηκαν σε οδηγό μηχανής, ο οποίος βρισκόταν ΕΞΩ απο τον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, “νομίζοντας ότι είναι αστυνομικός”. Η Αστυνομία διαρρέει ότι ο δικυκλιστής δεν έχει κάποια σχέση με την Αστυνομία, αλλά πρόκειται για απλό πολίτη,

Στη συνέχεια η διαρροή από την Αστυνομία κάνει λόγο
για έναν αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας που περνούσε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και μία ομάδα περίπου 20 ατόμων που βρισκόταν στην πύλη του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον και προκαλώντας φθορές στη μηχανή του. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και έσωσαν τον αστυνομικό”
Κάπου εκεί, μπαίνει σφήνα και ένα άλλο σενάριο, ότι ο αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, είχε πάει να πάρει την κοπέλα του από το Πανεπιστήμιο και του επιτέθηκαν μπλα, μπλα, μπλα….

Βλέπει το φως της δημοσιότητας το βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό να έχει βγάλει όπλο ΕΝΤΟΣ της ΑΣΟΕΕ και έτσι έχουμε την τελευταία εκδοχή ότι ο αστυνομικός δέχθηκε την επίθεση ΕΞΩ, αλλά προσπαθώντας να ξεφύγει τον έσυραν ΜΕΣΑ και εκεί έβγαλε το όπλο του για να τους εκφοβίσει.

Έχουμε λοιπόν έναν πολίτη, που δέχθηκε επίθεση και μέσα σε μισή ώρα έγινε αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος μια ήταν έξω, μια ήταν μέσα, πήγε να πάρει την κοπέλα του, αλλά μετά δεν πήγε να πάρει καμία κοπέλα, αλλά σύρθηκε μέσα και έβγαλε όπλο.

Υποπτεύομαι ότι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ”.

Οι φωτογραφίες του μπάτσου από ανάρτηση Ε.Α. (από τα Ραδιοφράγματα).

ΥΓ: Μας είπαν τα κανάλια και η ΕΛΑΣ ότι τον χτυπούσαν οι φοιτητές αλύπητα με ξύλα επί 15 λεπτά και τότε αναγκάστηκε να βγάλει πιστόλι για να διασωθεί… Τον βλέπουμε εδώ στις φωτογραφίες αιμόφυρτο και στο έδαφος να σφαδάζει…

 *Arti: Ο ειδικός φρουρός που έβγαλε όπλο είναι από τους 1.500 που προσελήφθησαν πρόσφατα εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ και Πανελληνίων. Ο ειδικός φρουρός ήταν εκτός υπηρεσίας, όπως και οι δύο συνάδελφοι, επίσης από τους 1.500 νεοπροσληφθέντες, που συνεπλάκησαν με πολίτες πρόσφατα στο Γκάζι. Έχει αποκαλυφθεί επίσης ότι πολλοί από τους 1.500 κατέθεσαν πλαστά πιστοποιητικά και έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Posted in: Uncategorized