Πολιτική κουζίνα by “Παπαλάμπραινα”: Δεν είναι λήσταρχος, φιλοναζί είναι ο άνθρωπος

Posted on 4 Μάϊος 2020

1


Πολιτική κουζίνα by “Παπαλάμπραινα”: Δεν είναι λήσταρχος, φιλοναζί είναι ο άνθρωπος

Άγιο είχαμε! Επικράτησε ευτυχώς η απολύτως επιστημονική άποψη ότι οι μάσκες σώζουν από τον κορωνοϊό όταν είναι κατασκευασμένες από φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη

«”Οχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης έλεγε η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, όπως ανακοίνωσε στις αρχές Απριλίου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες, ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Τελικώς επικράτησε η λογική της υπεράσπισης της υγιούς επιχειρηματικότητας, όμως, και ο επιτελικός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει πως υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους επιχειρηματίες της εταιρείας που ξεκίνησε τη «σωτήρια» επένδυση και κατασκευάζει μάσκες.

Και κάπως έτσι η επιστροφή στην «κανονικότητα» έκανε επιβεβλημένη τη χρήση μάσκας. Η Larisa Face Cover Α.Ε. και μαζί ο Μωυσής πρωθυπουργός (που ο θεός να μας κόβει μισθούς και να του δίνει μέρες) θα μας σώσουν.

O ένας από τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη σύσταση της εν λόγω εταιρίας είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών και ιδιοκτήτης του κέντρου αποκατάστασης Animus, Αχιλλέας Νταβέλης (καμία σχέση με τον λήσταρχο), που όλως τυχαίως είναι φίλος της Αγίας Οικογένειας Μητσοτάκη.

Πολλοί κακεντρεχείς συνέδεσαν αυτή την αγνή, φιλική σχέση με τις εξελίξεις με τις μάσκες, αλλά τέτοια πράγματα -όλοι το γνωρίζουν αυτό-  είναι αδιανόητα τόσο για τον Κυριάκο, όσο και για την Ντόρα.

Οι κακόψυχοι, ιδίως οι συριζομαδούροι, μη δουν άνθρωπο να προκόβει, αμέσως να πουν…

Δεν αποκλείεται -να μου το θυμηθείτε- να παρεξηγήσουν και τις εικαστικές προτιμήσεις του κ. Νταβέλη, ο οποίος στο γραφείο του επέλεξε την αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, της ναζιστικής Γερμανίας… Θέλει πυγμή για να καταπολεμήσεις τον κορωνοϊό. Δεν βρίσκετε;

Μια καλή πρόταση για διαφήμιση θα ήταν: «Μάσκες να φοράτε και να  τρέμει η γη».

By Παπαλάμπραινα

IndependentNews.gr

Posted in: Uncategorized