Πόσο ασφαλείς είμαστε από υγιεινιστική άποψη;

Posted on 11 Μάϊος 2020

1


Πόσο ασφαλείς είμαστε από υγιεινιστική άποψη;

Δευτέρα 11 Μάη. Ήταν Οκτώβρης του 2019. Κοιμόμασταν τον ύπνο του αφελούς, κι εμείς και εσείς. Κάπου στα μέσα εκείνου του μήνα έγινε η προπαγανδιστική εκστρατεία που παρουσιάστηκε σαν “άσκηση” με τίτλο Event 201. (Αλλά έχει ερμηνευτεί λάθος – επιμένουμε…)

Εκείνον τον μακρινό Οκτώβρη, ενώ οι αφελείς ασχολούμασταν με την μικροκαθημερινότητά μας, κάποιοι αγνοί και αλτρουϊστές δημοσιοποίησαν τα αποτελέσματα μιας κρίσιμης έρευνάς τους. Ήταν το team του global health security index (GHS Index) που αφού μελέτησε ενδελεχώς και επιστημονικά την κατάσταση των συστημάτων υγείας όλων των κρατών του πλανήτη σε σχέση με την προοπτική μιας μολυσματικής φονικής πανδημίας, τα κατέταξε σε μια λίστα με βάση συγκεκριμένα (και πάντα επιστημονικά) κριτήρια.

Επρόκειτο, αναμφίβολα, για μια τεράστια συνεισφορά στο ανθρώπινο είδος και στην υγεία του! Διότι αν οι «ειδικοί» βρουν, πάντα με επιστημονικό τρόπο, τα αδύνατα και τα ευάλωτα σημεία κάθε συστήματος υγείας χωριστά (ένα πραγματικά απίστευτο έργο!) εκείνο που απομένει είναι… τι; Να διορθωθούν τα προβλήματα… Έτσι ώστε το ανθρώπινο είδος να γίνει άτρωτο απέναντι σε ιούς, σε γυιούς, σε παραγυιούς και σε παραμάνες…

Η έρευνα εκείνη έγινε με την ευθύνη πολύ γνωστών φιλάνθρωπων. Απ’ την «πρωτοβουλία για την πυρηνική απειλή» (nuclear threat initiative, NTI) ένα από εκείνα τα αμερικανικά think tanks που πάντα, επειδή σπάει ο διάολος το ποδάρι του, έχουν διαγώνιες σχέσεις με το αμερικανικό βαθύ κράτος. Και απ’ το πολύ γνωστό (ακόμα περισσότερο στις μέρες μας) Johns Hopkins Center for Health Securiry, στα λαμπρά επιτεύγματα του οποίου (δες Sarajevo 148a) περιλαμβάνεται και η ίδρυση της BARDA, της «βιολογικής» DARPA – σα να λέμε μιας ερευνητικής βιτρίνας του αμερικανικού στρατοβιομηχανικού συμπλέγματος βιολογικού πολέμου.

Χρηματοδότες της έρευνας; Ωωωωω… Θα σας τους πούμε αφού πρώτα ορκιστείτε σ’ ό,τι έχετε ιερό ότι δεν θα εξοκείλετε σε φτηνές συνωμοσιολογίες! Μην βιαστείτε πριν διαβάσετε όλα τα σημερινά σχόλια! Προσέξτε! Ο πειρασμός είναι μεγάλος!

Λοιπόν, χρηματοδότες αυτής της τόσο σωτήριας για την υγεία του ανθρώπινου είδους έρευνας ήταν:

– το Robertson foundation, έργο του κυρ Julian Robertson, ο οποίος εκτός από φιλάνθρωπος είχε διατελέσει αξιωματικός του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, και είναι ιδιοκτήτης μιας απ’ τις πιο μεγάλες «ύαινες» του χρηματοπιστωτισμού, με σπουδαία δράση στην πιο πρόσφατη έκρηξη της παγκόσμιας κρίσης / αναδιάρθρωσης, του γνωστού παγκόσμια tiger fund…

– το Bill @ Melinda Gates foundation, του viral κυρ Βασίλη, Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων… και:

– το Open philanthropy project, του κυρ George Soros…

Ξέρουμε! Μόλις ακούτε «Soros» αναπηδάτε απ’ την καρέκλα σας γιατί πέφτουν οι καρτέλες της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» και τα λοιπά… Κάνετε λάθος (σίγουρα ως προς το αποτέλεσμα…) και θα το καταλάβετε στη συνέχεια. (Κι ίσως ξεφορτωθείτε τα κατάλοιπα «συνωμοσιολογίας» που μπορεί να κουβαλάτε..)

Η κατάσταση της υγιεινιστικής ικανότητας των κρατών…

Δευτέρα 11 Μάη. Οι φιλόπονοι και αδέκαστοι ερευνητές, ονόματα τρανταχτά στους επαγγελματικούς τους κλάδους, έφτιαξαν τα κριτήρια αξιολόγησης της αντοχής και της απόδοσης των συστημάτων υγείας των κρατών του πλανήτη σε περίπτωση φονικής ιικής μόλυνσης, με τρόπο αναμφίβολα αντικειμενικό – τί άλλο; Έβαλαν σαν άριστα το 100. Φυσικά κανείς δεν ήταν τέλειος. Αλλά, ως γνωστόν, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Η έρευνα παρουσιάστηκε σε 324 ολόκληρες σελίδες γεμάτες πίνακες, διαγράμματα, στατιστικές, δείκτες, χάρτες και επιστημονικές επεξηγήσεις… Υποθέτουμε πως έχετε αγωνία (με την πονηράδα της εκ των υστέρων γνώσης…) να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της εμβριθούς, τίμιας, ακριβοπληρωμένης επιστημονικής έρευνας, όπως ανακοινώθηκαν – το επαναλάμβάνουμε – πριν έξι μόλις μήνες, τον Οκτώβρη του 2019.

Ιδού λοιπόν η πρώτη σαραντάδα ετοιμότητας των συστημάτων υγείας απέναντι σε “ιό φονιά”, πανδημία, κλπ:

Το χρυσό στη γενική βαθμολογία κέρδισαν οι ηπα, με την καθόλου ευκαταφρόνητη βαθμολογία των 83,5 πόντων (με άριστα το 100 – no bad…) Ladies ‘n’ gentlemen the winner is … psofiokunavistan! Το ασημένιο κέρδισε ο «μικρός» του άξονα, το Λονδίνο, με 77,7 πόντους (ίσως γι’ αυτό ο “μεγάλος” θέλει να βάλει εκεί χέρια και πόδια…) Στην 4η και στην 5η θέση ακολούθησαν άλλα δύο μέλη των 5 eyes, η αυστραλία και ο καναδάς…

Πράγμα που δεν θα μπορούσε να σημαίνει κάτι άλλο εκτός απ’ το ότι το ψοφιοκουναβιστάν και η επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας είχαν – τον περασμένο Οκτώβρη – την μέγιστη θωράκιση απέναντι σ’ έναν φονικό και πολύ μεταδοτικό ιό… Όχι βέβαια την «άριστη»· σίγουρα όμως κάτι πολύ κοντά σ’ αυτήν… Για να το λέει τόσο σοβαρή έρευνα, την είχαν…

Όσο για τους «αναθεωρητές»; Κάτι ρωσίες, κάτι κίνες; Γατάκια! Αυτά είναι κράτη έρμαια καθενός μαχαραγιά ιού – είπαν οι επιστήμονες του GHS Index. Το Πεκίνο με το ζόρι έπιασε την 51η θέση, δηλαδή ένα «μένετε στην ίδια τάξη», με 48,2% – κάτω απ’ τη βάση και κάτω απ’ την σαουδική αραβία (αλλά, παραδόξως, πάνω απ’ το ισραήλ – εεεεπ;) Όσο για τη Μόσχα; Ακόμα χειρότερα. Στην 63η θέση, κάτω απ’ τα εμιράτα και το κουβέιτ, και λίγο μόνο πιο πάνω απ’ την κολομβία… Μόλις 44,3%… Πού πάτε ρε καραπούτινες; Πού πάτε;

Αυτοί (αποφάνθηκαν έμμεσα οι επιστήμονες του GHS Index) είναι για επισκευή και μετά πέταμα!

Πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει (γι’ αυτήν την έρευνα και πάμπολλες παρόμοιες) και όντως σήμαινε: έτσι και σκάσει κανάς μολυσματικός ιός στον πλανήτη ο 21ος αιώνας γίνεται αμερικανικός με υγιεινιστικό περίπατο! Χα!!!

Αυτή ήταν η επιστημονική γνώση πριν 6 μήνες;

Δευτέρα 11 Μάη. Καθισμένοι / ες πιο ήρεμα τώρα, θα πρέπει να συντονιστείτε μαζί μας: αν τόσο τρανταχτά ονόματα του δυτικού καπιταλισμού χρηματοδοτούν απλόχερα τόσο τρανταχτά ονόματα της “επιστημονικής κοινότητας” και τόσο τρανταχτά ιδρύματα της δυτικής (δήθεν) “κοινωνίας των πολιτών”, για να βγάλουν αποτελέσματα που διαψεύδονται σε ιστορικό χρόνο dt (…για να συμπεράνουν «επιστημονικά» τέτοιες παπαριές θα λέγαμε, αλλά είμαστε πολιτισμένοι και δεν το λέμε…) τότε πόσες πιθανότητες έχουν αυτά τα ονόματα, αυτά τα ιδρύματα και οι λακέδες «ειδικοί» τους, αυτά τα κράτη / κεφάλαια να κυριαρχήσουν, όντως, στον καπιταλιστικό πλανήτη; Αγοράζεται η νίκη κατά των εχθρών;

Πρόκειται για κολοσσιαία αποτυχία (ενδεχομένως και κολοσσιαία απάτη): όλοι αυτοί οι χρηματοδότες, ερευνητές κλπ κοίταξαν τον καθρέφτη, τον ρώτησαν «καθρέφτη καθρεφτάκη μου υπάρχουν πιο ικανοί από εμάς;», ο καθρέφτης απάντησε «μπααα, δεν βλέπω κανάν άλλον», κι αυτοί – τον περασμένο Οκτώβρη, επιμένουμε – αυτοχρίστηκαν η «ασπίδα του πλανήτη» απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο φονικού ιού. Εννοώντας, ας μην έχετε αμφιβολία, ότι άλλοι θα υποφέρουν… κι εμείς, επειδή είμαστε «καλοί», θα πάμε να τους σώσουμε… με τους τρόπους που ξέρουμε… Ο κυρ Βασίλης Άρχοντας Θυρών και Παραθύρων, ο κυρ Γιώργος και ο κυρ Τζούλιαν του χρηματοπιστωτισμού, έχωσαν (ή ξέπλυναν…) φράγκα για μια έρευνα (ή πολλές έρευνες…) που να επιβεβαιώνει/ουν ότι οι ηπα και οι σύμμαχοί τους έχουν το πάνω χέρι… ΚΑΙ στις πανδημίες…

Εάν όμως συμβαίνει έτσι – και έτσι ακριβώς συμβαίνει – μπορεί, πρέπει να μιλάει κανείς για «παγκόσμια κυριαρχία»; Ή για παρακμή χωρίς φρένο; Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, που βρίσκουν πότε τον κυρ Γιώργο και πότε τον κυρ Βασίλη πίσω απ’ τα πιο καταχθόνια σχέδια, γουστάρουν να πάρουν τοις μετρητοίς τα ηγεμονικά σχέδια δισεκατομυριούχων που έχουν παρανοήσει απ’ το παγκόσμιο στρίμωγμα / ανταγωνισμό, αναγνωρίζοντάς τους εκείνο που και οι ίδιοι επιδιώκουν: την παντοδυναμία!!!

Γιατί το κάνουν αυτό οι θλιβεροί οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας; Ένας λόγος είναι ότι είναι λειτουργικά (πολιτικά) αναλφάβητοι. Αγνοούν τα πάντα για τον εξελισσόμενο 4ο παγκόσμιο πόλεμο, και κατά βάθος είναι θρήσκοι: ψάχνουν να βρουν έναν «θεό» ή έναν «διάβολο» που να κινεί τα νήματα… Ένας άλλος λόγος είναι ο αντίθετος. Έχουν θρησκευτική πόρωση, αλλά είναι και μικροαστοί. Θαυμάζουν (και αγαπούν να φθονούν) τους πάμπλουτους. Τα φράγκα γι’ αυτούς τους οπαδούς είναι παντοδύναμα. Αρκεί να ανακαλύψουν έναν ζάμπλουτο κάπου, κι αμέσως καμαρώνουν: ιδού ο δαίμονας, έχει λεφτά!

Πράγματι, οι χρηματοδότες (και) της έρευνας GHS Index είναι ζάμπλουτοι. Και στις φαντασιώσεις τους πηδάνε όλον τον πλανήτη… Και λοιπόν; Χρηματοδοτούν “έρευνες” / καθρέφτες, για να επιβεβαιώσουν τον ναρκισσισμό της εξουσίας τους – χωρίς, φυσικά, να λαμβάνουν υπόψη ότι και σοβαρούς αντιπάλους έχουν και ότι δεν ορίζουν ούτε τον Κόσμο, ούτε την Ιστορία!

Είναι πάμπλουτοι σε λεφτά· και πάμφτωχοι σε ιστορική γνώση…

 

https://www.sarajevomag.gr/

Posted in: Uncategorized