Αντιεξουσιαστική Κίνηση: To κράτος σε επίθεση

Posted on 28 Ἰούλιος 2016

0


Αντιεξουσιαστική Κίνηση: To κράτος σε επίθεση

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης έχει μακρά παράδοση και εμπειρία στα πογκρόμ καθώς γνωρίζει καλά τη διαδρομή σταθμός – Άουσβιτς μια διαδρομή που τόσο βοήθησε για να πραγματοποιηθεί. Πριν ξημερώσει (5πμ) σήμερα Τετάρτη 27 Ιούλη  οι αστυνομικές ορδές με τους απαραίτητους εισαγγελείς εισβάλουν στις καταλήψεις στέγης αλληλέγγυων και μεταναστών : Νίκης (κατάληψη στέγης από το 2008) Καρόλου Ντήν ( Κοινότητα Hurriya) και Ορφανοτροφείο. Προσάγουν 100 ενώ συλλαμβάνουν 75 με κατηγορίες που αναμένεται να αποδοθούν. Κυβέρνηση της Αριστεράς Παπάδες Εισαγγελείς Πρυτάνεις καιροφυλακτούσαν και ετοίμαζαν την βρώμικη παρέμβασή με τα όπλα και τις μπουλντόζες σε επιφυλακή. Ήδη το Ορφανοτροφείο το γκρέμισαν για να μην κατοικηθεί από ανθρώπους, από πρόσφυγες. Το γκρέμισαν για να μην υπάρχει και θυμίζει την αλληλεγγύη τη ζεστασιά την ζωτικότητα. Έτσι απροκάλυπτα  και απροσχημάτιστα….

Περίμεναν οι κρατικοί απατεώνες να τελειώσει και η τελευταία δράση του no border campαυτής πανευρωπαϊκής συνάντηση διεύρυνσης της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και της προοπτικής ανοικτών συνόρων. Έτσι και μετά την διαδήλωση στις Σκουριές έβαλαν μπροστά την τελική λύση .Οι πρόσφυγες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι σύντροφοί μας στα κρατητήρια. Έκαναν πράξη την ιδεολογία του κρατισμού. Την κατάσταση εξαίρεσης πάνω στα γυμνά σώματα των προσφύγων εντάσσοντας σε αυτή την κατάσταση και τους συντρόφους μας αλληλέγγυους. Έκαναν επίθεση στοχευμένη στις δυνάμεις της αυτοοργάνωσης του κοινού κόσμου που άρχισε να συγκροτείται μεταξύ ντόπιων και ξένων και που αποδείκνυαν κάθε μέρα την αποτελεσματικότητα αλλά και τη δυναμική αυτής της προοπτικής. Μιας προοπτικής μακρυά από τον δικαιωματισμό και τη φιλευσπλαχνία αλλά μια προοπτικής ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης .

«Η δίωξη που υφίσταται ο πρόσφυγας μετανάστης είναι φονική και ο θάνατος που ακολουθεί τον φυγά αυτόν προέρχεται και από τα κράτη και από τη φύση και δεν σταματά στο έδαφος όπου ελπίζει στην κατοχύρωση μιας προοπτικής. Πάλι σαν δεύτερης κατηγορίας ύπαρξη αναγνωρίζεται και στην νέα συνθήκη αποκλειστικά και μόνο η γαλαντομία της νέας εξουσίας θα του επιτρέψει την επιβίωση.» Λέγαμε σε μια πρόσφατη μπροσούρα και είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς αυτή που το επιβεβαιώνει. Η θανατοπολιτική είναι μονοπώλιο του κράτους και αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από όλους. Αλλά οφείλει κάθε ελεύθερος και σκεπτόμενος άνθρωπος να αντιληφθεί την ουσία του κρατισμού και της εξουσίας. Καλούμε άτομα συλλογικότητες σε κοινωνικό κίνημα αλληλεγγύης προς τους συντρόφους μας και προς τους μετανάστες όπου με μεγαλύτερη ένταση να βροντοφωνάξουμε: ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.

-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΓΗΣ .

ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 28-7 18ΜΜ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

πηγή:

 

http://mpalothia.net/antiexousiastiki-kinisi-kratos-se-epithesi/

Posted in: Uncategorized